Bosnie en Herzegovina

Bosnie en Herzegovina

Bosnie en Herzegovina is een prachtige land met unieke cultuur en beeldschone natuur, geniet van de stilte en relax in de Bosnische zon. Houdt u meer van een actieve vakantie? geen probleem! Bosnie en Herzegovina heeft van alles te bieden! van stilte en rust, bijkomen van de drukte en gewoon even niks doen tot een actieve, sportieve avontuurlijke vakantie!

Landeninformatie

Ligging en oppervlakte

Het grootste gedeelte van het land is heuvelachtig en bestaat het meest uit wouden. Het grensgebied met Kroatie wordt gevormd door de uit poreuze kalksteen bestaande Dinarische Alpen, die deel uitmaken van het Joegoslavische karstgebied. Dit karstlandschap bestaat uit grillige rotsformaties, die gekenmerkt worden door vele grotten en rivieren. De rivieren zijn een voortzetting van ondergrondse waterlopen.

Hoofdstad

De hoofdstad van Sarajevo.

Taal

De officiele taal is Bosnisch, Servisch en Kroatisch

Munteenheid

De officiele valuta is de Bosnische mark (BAM)

Tijdsverschil

Er is geen tijdverschil.

Voltage

230 volt

Vaccinaties

Voor Bosnie-Herzegovina zijn geen vaccinaties verplicht gesteld.

inentingen die worden aanbevolen Ongeacht verblijfsduur worden de volgende vaccinaties voor Bosnie-Herzegovina aanbevolen: vaccinatie tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio) en vaccinatie tegen hepatitis A (besmettelijke geelzucht). Als je geen mazelen of een vaccinatie tegen mazelen hebt gehad, wordt een BMR inenting aanbevolen voor Bosnie-Herzegovina.

Voor het noorden van Bosnie-Herzegovina wordt vaccinatie tegen teken encefalitis aanbevolen als je langer dan vier weken in de natuur gaat wandelen of kamperen van maart tot en met november, of op andere wijze meer risico loopt, overleg hierover met ons.

Bij een verblijf van langer dan drie maanden worden voor Bosnie-Herzegovina inentingen aangeraden tegen hepatitis B, rabies (=hondsdolheid) en tuberculose. Soms worden voor Bosnie-Herzegovina vaccinaties tegen deze ziekten aangeraden bij een korter verblijf. Overleg hierover met ons.

Reisdocumenten

U hebt een paspoort of een Nederlandse identiteitskaart nodig dat nog ten minste 3 maanden geldig is na aankomst.Rondreizen Bosnie en Herzegovina (2 Aanbiedingen)

Fly en Drive Ontdek Kroatie, Bosnie en Montenegro
***

Bosnie en Herzegovina - Rondreizen Bosnie en Herzegovina - Fly en Drive Bosnie en Herzegovina
11 dagen
3 Zuid-Europese landen met rijk, cultureel erfgoed en schitterende natuurlijke schoonheid gecombineerd met warme gastvrijheid, bijzondere karakters en temperament zijn de...
 • Retourvlucht Dubrovnik
 • Luchthavenbelasting
 • 10 overnachtingen
 • Verzorging: logies en ontbijt
 • 11 dagen een huurauto, categorie small
 • Als u nu een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten


Fly en Drive Het beste van de Balkan
***

Bosnie en Herzegovina - Rondreizen Bosnie en Herzegovina - Fly en Drive Bosnie en Herzegovina
15 dagen
Een reis voor de cultuurliefhebber, langs de mooie plekjes van Slovenie, Kroatie en Bosnie en Herzegovina. Alle hoofdsteden komen voorbij, net zoals het nationaal Park Pl...
 • Retourvlucht Pula
 • Luchthavenbelasting
 • 14 overnachtingen
 • Verzorging: logies en ontbijt
 • 15 dagen een huurauto, categorie small
 • Als u nu een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskostenVolg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram Twitter Google Plus

© Copyright 2008-2023  flydriverondreis.be
v2.0180518